دوشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۰۸:۱۵
۰ نفر

همشهری آنلاین – شهره فرجی: طبق گزارش انجمن دیابت آمریکا، مبتلایان به دیابت باید در مصرف میوه و شیرینی‌جات رژیم متعادلی را رعایت کنند.

مصرف میوه‌جاتی که دارای شاخص گلایسمی پایینی (کم‌تر از 50) هستند می‌تواند کمک خوبی برای پیشگیری از اسپایک قند خون باشد.

برخی از بهترین میوه‌ها برای مبتلایان به دیابت عبارتند از:

سیب

سیب‌ دارای شاخص گلایسمی پایین به میزان 38 است. این میوه سرشار از فیبر بوده و حاوی ویتامین C و آنتی‌اکسیدان‌های بسیاری است که برای سلامت قلب مفیدند.

زردالو

زردالوی خشک (برگه زردالو) دارای شاخص گلایسمی 31 می‌باشد و منبع خوبی از ویتامین A و C محسوب می‌شود.

انواع توت و گیلاس

گیلاس دارای شاخص گلایسمی بسیار پایینی به میزان 22 است و انواع توت نیز دارای شاخص گلایسمی به میزان 32 می‌باشند و حاوی فیبر و ویتامین‌های اساسی هستند.

مرکبات

گریپ فروت و پرتقال هر دو دارای شاخص گلایسمی پایینی بوده و حاوی فیبر محلول و ویتامین C هستند.

گلابی

گلابی‌ سرشار از فیبر بوده و از شاخص گلایسمی پایینی به میزان 38 برخوردار است.این میوه همچنین منبع خوبی از ویتامین C و ماده معدنی اساسی مس محسوب می‌شود.

http://www.ehow.com

کد خبر 193158
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز